single image
14-04-2023
Mehmet Salih

We + Will + Club = WE’LL CLUB

Üyelerimizde “biz” duygusu ve aidiyet hissi yaratmak, “birlikte” hareket etmenin “Biz” olmanın o büyük ve güçlü duygusunu yaşatmak istediğimiz için WE’LL CLUB adında bir kulüp kurduk’’ diyor  We’ll Club yönetimi.

We’ll Club ‘ın ismi bir yandan kulüp olma vaadini, diğer yandan ise “wellness” sözcüğünü karşılayan iyilik, güzellik gibi bireylere katmak istedikleri değerleri içinde barındırıyor.

‘Aradığın Her Şey İçinde’ sloganıyla Ağustos 2015’te hizmete açılan We’ll Club çok kısa bir süre içinde her yaştan profesyonel ve amatör sporcular için tüm imkân ve hizmetleri en yüksek kalite ve standartlarda, birçok spor branşını kapsayacak şekilde tek çatı altında sunan bir spor ve yaşam merkezi haline geldi.

We’ll Club tam da sahiplendiği sloganın altını dolduracak bir altyapıya sahip. 30.000 m²’lik tesisinde; yarı olimpik kapalı yüzme havuzu, 2.000 m²’lik en son teknolojiye sahip fitness ekipmanları içinde barındıran bir fitness alanı, 1.000 m² kapalı spor sahası (basketbol, voleybol ve hentbol) 4.000 m²’lik tenis kortları, masa tenisi ve squash, 2 kulvarlı, 140 cm uzunluğunda tartan koşu pisti, spor salonu ve yüzme havuzunda aktivitelerin izlenebileceği 300 kişilik teleskobik tribün, tüm donanıma sahip 7 adet grup egzersiz ders stüdyoları, çocuklarınızı güvenle bırakacağınız 650 m²’lik We’ll For Kids alanı, sauna, buhar odası, şok duşu, hakem ve seminer odalarından 250 kişilik kapalı otoparka kadar uluslararası standartlarda bir spor tesisinde olması gereken her şey mevcut. 

Rakiplerine göre en büyük farkı üyelerine 30.000 m²’lik çok büyük ve konforlu bir yaşam alanı sunması!

Çocuklar için yüzmeden, baskete, voleyboldan, jimnastiğe tüm önemli branşları içeren yaz ve kış spor okulları, sporcu yetiştirme programları, çocuklara ve yetişkinlere özel ve grup yüzme dersleri, fitness üyelerinin faydalanabileceği yenilikçi grup ve stüdyo dersleri, kişiye özel antrenman programları ile üyelerinin spora dair tüm ihtiyaçlarını karşılıyor.

Tesiste tüm üyeleri için bir yaşam kompleksi olabilmesi adına fit ve sağlıklı menüsüyle Cafe Zenzero’yu,

 İtalyan lezzetlerinden oluşan mönüsü ve ambiyansı ile kendinizi İtalya’da hissedeceğiniz Ristorante La Chitarra’yı,  

kuaför ve bakım salonu Happy Mirror’u ,

oto yıkaması Kuvars’ı da misafirlerinin hizmetine açtı. 

Birleşim Mühendislik olarak We’ll Club projesinde yer almanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Projenin havalandırma, yangın,  sıhhi tesisat, soğutma ve ısıtma sistemlerini başarıyla tamamladık.

PROJE BİLGİLERİ 

Havalandırma sistemi:

Ofis ve genel alanlar, yüzme havuzu, basketbol salonu, Fitness ve We’ll For Kids alanı üç borulu VRV Sistemi, VAM cihazı ve yüzde yüz taze hava sağlayan roof-top cihazları ile  şartlandırılmaktadır.

Havuz havalandırma kanalları tamamen paslanmaz yapılmış, üfleme kanalları döşeme ve cam önlerinden mahale verilmektedir. Fitness üfleme kanalı için tekstil kanal tercih edilmiştir.

Basketbol salonuna şartlandırılmış hava tavandan (15 m) mahale jet nozullar ile verilmektedir. Ayrıca çatı katında yangın siteminde kullanılmak üzere üç adet duman egzoz aksiyel fanı kullanılmaktadır.

Yangın sistemi:

Bütün mahaller yangına karşı ( sprinkler, hidrantlar, yangın dolapları ) sulu korunma sistemi ile korunma altına alınmaktadır. Mahallerin duman ve sulu yangın sistemi kontrolleri otomasyon üzerinden izlenmektedir.

Sıhhi Tesisat sistemi:

Kullanma suyu kullanım amaçlarına göre depolandıktan sonra filtreleme ve yumuşatma sistemlerinde arıtılarak kullanılmaktadır. Yeraltı suları ve yağmur suları yine aynı amaçlar doğrultusunda ayrı depolarda toplandıktan sonra filtreleme ve yumuşatma sistemleri ile arıtılarak amaçlarına uygun ( araç yıkama, süs havuzu, bahçe sulama, temizlik araçları ) olarak kullanılması sağlanmıştır. Sistem pis su alt toplamaları genelde parçalayıcı, bıçaklı ve otomasyon kontrollü özellikli pis su pompaları kullanılarak çözülmüştür. Bütün mutfak alt toplamalarında otomasyon kontrollü yağ ayırıcılar kullanılmaktadır.

Soğutma sistemi:

Soğutma olarak DX Bataryalı Roof-top cihazları ve üç borulu VRV cihazları kullanılmaktadır.

Isıtma sistemi:

Isıtma sistemi, doğalgaz ile çalışan için 2 adet 800 kW kapasiteli kazan kullanılmaktadır. Frekans konvertörlü pompalar ile hatlar zonlanmaktadır. Bütün ve tüm mahallerde bulunan otomasyon kontrollü fanlı konvektörlerden oluşmaktadır. kullanılmaktadır.

Benzer Yazılar

TÜMÜ
back to top