single image
14-04-2023
Serkan VAN

Sağlıkta mükemmeliyet merkezi medical park gaziosmanpaşa hastanesi

22 yıl önce ‘Herkes İçin Sağlık’ felsefesiyle yola çıkan Medical Park, bugün yılda 7 milyon hastaya ulaşan dev bir sağlık grubu. Uluslararası kalite standartlarında, hasta odaklı hizmet anlayışını Türkiye’nin her köşesine ulaştırma hedefiyle büyümeye devam ediyor. "Herkes İçin Sağlık" mottosuyla yola çıktıkları ilk günden bu yana ileri tanı ve tedavi yöntemlerini, uzman hekim kadrosu, benimsediği hasta odaklı hizmet anlayışıyla Türkiye'nin dört bir yanına ulaştırarak Batman’dan Trabzon’a kadar 23 hastane ve 14 bin kişilik dev bir ekiple Türkiye'nin en büyük hastane grubunu oluşturuyorlar.  

Medical Park, yeni markaları VM Medical Park’ın ilk hastanesini Ağustos ayında Kocaeli’nde hizmete aldıktan sonra Gaziosmanpaşa’da İstanbul’un en büyük özel hastanesinde hastalarını kabul etmeye başladı.

Yenilikçi tıp teknolojileri, kişiye özel ileri tanı ve tedavi yöntemleriyle misafirlerine ayrıcalıklı hizmet sunan Medical Park Gaziosmanpaşa Hastanesi, 60 bin metrekare alanda 517 yatak kapasitesi, 81 yoğun bakım ünitesi, 15 ameliyathane ve 110 poliklinikle tedavi vermektedir. Medical Park Gaziosmanpaşa Hastanesi aynı zamanda Türkiye’nin en büyük ikinci özel hastanesi unvanına sahip. Bahsedilen tüm bu ayrıcalıklı hizmetleri sunan Medical Park Gaziosmanpaşa Hastanesi kısa zamanda Türkiye'nin referans hastanesi olmayı hedefliyor. Her sosyoekonomik statüde hastanın sağlık hizmetinden faydalanması adına Medical Park Gaziosmanpaşa Hastane’sine VM Medical Park konsepti de entegre edilmiş. 

ALANINDA OTORİTE SAHİBİ HEKİM KADROSU

Hizmet sunuş şeklinden teknolojik alt yapısına, her biri elde ettiği başarılarıyla alanında otorite kabul edilen akademik unvan sahibi hekim kadrosundan, hasta ilişkileri yaklaşımına kadar sağlık sektöründe yeni bir ekol yaratmaya hazırlanan Medical Park Gaziosmanpaşa Hastanesi, multidisipliner çalışmayı kendine amaç edinmiş. 360 derecelik hizmet anlayışıyla, kardiyolojiden kadın doğuma, pediatriden ürolojiye tüm branşlarda 1500 kişilik ekibiyle sağlıkta uluslararası kalite kurallarını temsil eden Joint Commission International (JCI) standartlarıyla hizmet vererek İstanbul'un sağlıkta mükemmeliyet merkezi olmaya adaydır.

MEDICAL PARK SULTANGAZİ HASTANESİ 21 YILLIK TECRÜBESİYLE GAZİOSMANPAŞA'DA!

1996 yılından bu yana sadece Sultangazi değil çevre ilçelerden binlerce hastanın yaşam kalitesini yükseltecek her adımda yanında olan Medical Park Sultangazi Hastanesi, sağlıktaki 21 yıllık tecrübesini, uzman hekim kadrosuyla Medical Park Gaziosmanpaşa Hastanesi'ne taşıyarak misafirlerine kendilerini özel hissettirecek uygulamalarıyla daha da güçlenerek hizmet vermekte.

Özel İdeal Sağlık Hizmetleri İnş. Tur. Gıda San. Ve Dış Tic. A.Ş. ile başladığımız projeyi FOM Grup’un proje yönetiminde, Medical Park ile sürdürerek başarıyla sona erdirdik.

Havalandırma:

Yatak odaları, poliklinikler ve ortak alanlar (hijyenik alanlar hariç) 4 borulu fancoil, taze hava ve mahal egzozlarıyla; hijyenik alanlar, ameliyathaneler, yoğun bakımlar ve sterilizasyon hijyenik santraller ile klimatize edilmektedir.

Yangın sisteminde duman egzoz, merdiven ve asansör basınçlandırma sistemi mevcuttur.

Isıtma Sistemi:

Bina doğalgaz ile çalışıp 3 adet 2150 kW kazan ile ısıtılan , 5 adet 1150 kW hava soğutmalı chiller cihazı ile soğutulan kapalı devre sisteme sahiptir. Isıtma sistemine ait 40 adet, soğutma sistemine ait 36 adet ve kullanım sıcak suya ait 14 sirkülasyon pompası kullanılmaktadır. Sıcak su 10 adet 1000 lt ve 1 adet 500 lt‘ lik boiler ile sağlanmaktadır.

Yangın Sistemi:

Bina geneli için 750 GPM-275 PSI’ lik  2 adet elektrikli yangın pompası ve 7,5 GPM-235 PSI’ lik 1 adet jokey pompa ile beslenmektedir. Bina geneli üst zon olarak 2 grup ,alt zon olarak 6 gruptan oluşmaktadır. Bina genelinde 9236 adet sprinkler head bulunmaktadır.

 

Benzer Yazılar

TÜMÜ
back to top