single image
30-03-2023
.

Akdeniz’e Özgü Nefes Kesen Bir Lüks Deneyimi… Mandarin Oriental Bodrum

Dünya çapında aranan gayrimenkulleri yaratmakla meşhur Mandarin Oriental Oteller Grubu, efsanevi hizmetlerini ilk kez Türkiye’ye  getirerek Bodrum Göltürkbükü Cennet Koyu’nda misafir ağırlamaya başladı.

2014 yılının Temmuz ayında tamamlanan ve kendine has özellikleri olan bu proje hem Mandarin Oriental Bodrum Rezidansları’nı, hem de Mandarin Oriental Bodrum Resort Oteli’ni içinde barındırmaktadır. 

Göltürkbükü’nün hemen yanı başındaki cennetten bir köşe olan, Akdeniz ve Ege Denizi’nin buluştuğu Cennet Koyu’nda bulunan Mandarin Oriental Bodrum, lüks mekanlarının yanı sıra ödül kazanmış olan hizmetlerini de sizlere sunuyor. 

Mandarin Oriental binbir çeşit bitkinin ve zeytin ağaçlarının bulunduğu, her mevsiminden keyif alacağınız yeni bir Akdeniz yaşam tarzını tanıtırken, yenilikçi tasarımı ve eşi benzeri bulunmayan detaylarıyla da dikkat çekiyor.

600 hektarlık bir alan üzerine kurulu bulunan Mandarin Oriental Bodrum içinde üç adet özel kumsal ve iki kilometre boyunca uzanan muhteşem manzaraya sahip bir sahil şeridi bulunuyor. Dünya çapında ödüllü bir mimar olan Antonio Citterio tarafından tasarlanan bu resort projesi içinde Mandarin Odası, Specialty Odası, Oriental Villası ve Mandarin Villası da dâhil olmak üzere, birbirinden muhteşem misafir odaları ve süitler yer alıyor. Bu son derece lüks odalar misafirlerine olağanüstü deniz manzarası sunarken, aynı zamanda kişiye özel yüzme havuzlarını ve özel bahçeleri de içinde barındırıyor. 

Modern bir yaklaşıma sahip olan Mandarin Oriental, Bodrum Rezidansları sofistike bir yaşam tarzını gözler önüne seriyor. Hepsi kendisine özgü bir stille tasarlanmış olan 116 rezidans ve 98 villanın her biri  özel yüzme havuzlarını içinde barındırıyor. 

Villa ve rezidansların her birinin birbirleriyle kıyaslanamayacak güzellikte manzarası bulunuyor ve kişiye özel olarak geliştirilmiş olan bu yaşam alanlarının her birinde Akdeniz’in lüks yaşam tarzıyla birleştirilmiş olan Mandarin Oriental’in efsanevi hizmetleri kusursuz bir biçimde sunuluyor. 

Ev sahiplerine sundukları farklı mutfak kültürlerinde restoranları ve muhteşem SPA tesisleri ile tamamen kendine özgü olan Mandarin Oriental Bodrum Oteli, gerçekten de dünya klasmanında bir yer olduğunu ispatlamış. Son derece özenle seçilmiş olan on adet restoran ve barda baştan çıkarıcı güzellikte yemek yeme deneyimleri yaşanabiliyor. Mandarin Oriental Bodrum içinde bulunan SPA Merkezi bu güzel sahil şeridi manzarasının özünü yakalamış bir konumda bulunan tesisiyle, cennetvari bir atmosfer içinde huzuru ve şifayı birlikte sunuyor. Ege Denizi’ne bakan konumuyla, buraya gelen misafirler sadece kendileri için özel olarak tasarlanan bir tatilin tadını çıkarıyorlar.

Birleşim Mühendislik olarak bu projede Ekim 2011’den itibaren yer aldık. Yoğun bir çalışma temposuyla Ağustos 2014’de projeyi tamamladık. Bu projenin mekanik tesisat işlerini başarı ile teslim etmiş olmanın kıvancını yaşıyoruz. 

Benzer Yazılar

TÜMÜ
back to top