single image
22-09-2023

Malatya Yaşam Kent Açılışı Gerçekleşti

Malatya'da Başakşehir Belediyesi, Rönesans Holding ve Birleşim Mühendislik'in iş birliğinde hayata geçirilen "Malatya AFAD Konteyner Kent'in açılış töreni 26.04.23 tarihinde gerçekleşerek faaliyete başladı. 

İlk etabı tamamlanan Malatya Yaşam Kent'in teslim töreni; Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Rönesans Holding Kurucusu Erman Ilıcak ve Birleşim Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Altan'ın katılımıyla gerçekleşti.

Tüm İmkânlarımızla Sahadayız

Birleşim Mühendislik olarak depremin ilk günü itibari ile ihtiyaç sahiplerine hızla ulaşmak için tüm gücümüzle seferber olduk, gerek arama kurtarma çalışmalarında gerekse bölgeye yapılan ayni yardımların yapılmasında şirket olarak destek vermeye çalıştık ve bundan sonra gerekebilecek süreçler içinde destek vermeye çalışacağız. 

Bu kapsamda daha fazla insana elimizi uzatabilmek için Malatya'da Başakşehir Belediyesi, Rönesans Holding ile birlikte hayata geçirdiğimiz Malatya Yaşam Kent’in ilk etabını tamamladık. Malatya’da tamamlanan 4 etap ve 2.000 konteynerdan oluşan Malatya Yaşam Kent açılış töreninde Kültür ve Turizm Bakanının katılımıyla hayata geçirildi.

Birleşim Mühendislik olarak depremin ilk gününden beri yaptığımız gibi tüm imkânlarımızla sahada yer almaya devam ederek faaliyetlerimizi sürdüreceğiz.

 

Benzer Yazılar

TÜMÜ
back to top